Arquitectura, Construcció, Enginyeria, Exportació i Importació.

Empresa Global, Multinacional, Dinàmica i Emprenedora dedicada a l'àrea de la construcció i serveis relacionats amb el ram.

Nosaltres

Som un grup d'empreses global i multisectorial de serveis tècnics situats a Barcelona, Panamà i Veneçuela amb capacitat d'acció en tot el territori internacional. Treballem en els camps d'Enginyeria, Arquitectura, Construcció, Projectes, Importació i exportació de materials de construcció, Reformes, Disseny Interior, Obres Civils entre unes altres. Oferint Qualitat, Innovació i Experiència. Des del mateix instant en què vostè contacti amb nosaltres, tindrà al seu costat un equip de professionals dedicat a trobar la solució adequada a les seves necessitats.

L'Empresa

En la nostra empresa trobarà a professionals que integren un equip internacional multidisciplinari conformat per tècnics de diferents especialitats, altament qualificats, innovadors, àgils i tecnificats, amb capacitat d'oferir respostes ràpides i de reaccionar davant de noves idees, en un mercat global i obert a la incorporació de les tecnologies més modernes.


Els eixos en la política laboral de la companyia se sustenten a promoure la cultura d'equip, la retenció del talent, la motivació dels empleats, la integració social i l'accés a totes les oportunitats de desenvolupament professional.


La Missió, Visió i Valors com a claus estratègiques del nostre grup, constitueixen una plasmació dels orígens, l'objecte i les finalitats bàsiques de l'entitat. Els nostres valors constitueixen l'eix de referència per a tota l'organització i la clau del model de gestió.Missió

La prestació de serveis d'arquitectura i enginyeria civil que revelen una profunda tendència cap a processos innovadors basats en vincles de funcionalitat entre tres eixos primordials: els materials, les tendències i el personal altament qualificat per concretar-ho.


Visió

La utilització eficient de l'espai, emprant tecnologies constructives de baix impacte ambiental proclius al desenvolupament vital de l'ésser humà i garantint l'ús adequat de les àrees a intervenir.


Valors

  • Orientació al client.
  • Esforç, dedicació i compromís amb la qualitat.
  • Innovació i desenvolupament continu.
  • Equips experts i multidisciplinaris.
  • Independència i ètica professional.

Serveis

Solucions adaptades a les necessitats dels nostres clients oferint tots els serveis relatius al disseny i construcció de projectes independent de la seva mesura,
complint amb els més alts estàndards de qualitat, tant en disseny com en material.

Projectes

La nostra oferta es basa amb adaptar-nos a les exigències i necessitats dels nostres clients sent flexibles tant en els requeriments dels nostres clients particulars com en aquells de treballs realitzats per a promotors immobiliaris en construccions destinades a una posterior venda.

Obres Civils

Li garantim que el seu projecte serà executat per professionals d'alta qualificació i que s'adapten als més alts estàndards de qualitat i terminis de lliurament.

Construcció

A IRUBURU ARQUITECTURA PROJECTES I ENGINYERIA S.L. som experts en fonamentacions (profundes i superficials) i en tot tipus d'estructures a causa de l'experiència laboral de membres del nostre equip en empreses dedicades exclusivament a aquesta tipologia constructiva durant 11 anys.

Arquitectura

La prestació de serveis d'arquitectura i enginyeria civil que revelen una profunda tendència cap a processos innovadors basats en vincles de funcionalitat entre tres eixos primordials: els materials, les tendències i el personal altament qualificat per concretar-ho.

Ingenieria

Comptem amb un grup de professionals i col•laboradors externs compromesos amb el seu treball i el projecte en comú, qualificats amb criteris de selecció basats en el professionalisme, ètica i qualitats personals.

Feng Shui

Quan els nostres clients més exigents es plantegen introduir el Feng Shui en la seva vida, contractar un projecte de Feng Shui per a la seva llar, ocupació, personal, és perquè busquen l'equilibri perfecte entre ells i el seu espai.

Importació i Exportació

La nostra meta ha estat assentar-nos com a exportadors especialitzats en la comercialització de línies de productes d'alta qualitat i gran varietat. Col•laborem estretament amb els nostres clients perquè puguin incorporar productes d'innovació i obtenir més competitivitat per a les seves respectives àrees de negoci. I sempre al millor preu amb la millor satisfacció.

Renders

L'arquitectura és l'art de crear espais i aquesta és una de les nostres funcions. És per això que disposem d'un servei especialitzat en perspectives 3d, plans 3d,fotorealisme, render a un preu molt econòmic. Sol•liciti pressupost del seu somni sense compromís.

Rentabiliza

"Rentabilitza" és el producte que s'encaixa a cada client amb la seva idea i pressupost. Des del que diem comunment "un rentat de cara" com a pintar, canviar acabats dels banys, cuina, sòl, sanejar desperfectes, moblar,... tot el que faríem sense tirar parets. Fins a una rehabilitació integral de la seva propietat, per poder condicionar-la a la seva fi, i així aconseguir estar amb els màxims valors de lloguer o venda de la seva zona.

Contacte

Ompli el qüestionari adjunt i ens comunicarem amb vostè en la major brevetat possible.
Direcció:
Gran Vía Carles III, N. 84, 3. Edificio Trade, Torre Sur. 08028 - Barcelona.


Telèfon:

+34 93 492 34 04

Fax:

+34 93 496 57 01


Web:

www.iruburu.es


Correu:

info@iruburu.es


info@iruburu.esALIATS COMERCIALS

Empresa amb seu a Panamà ciutat especialitzada en la importació/exportació de qualsevol gama de materials de construcció.

www.grupdissenybarcelona.com

Empresa amb seu a Veneçuela. Especialitzada en arquitectura, construcció, obres civils i altres serveis relacionats amb el ram.

Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información